Truca ara » (+34) 685 36 73 04

 JA HI SOM UNA TEMPORADA MES...PREPARATS????

ndice1

 


IMG 20150715 WA0000

 

Qui garanteix la tasca educativa?

El director del casal, el professor del seu fill, els seus ajudants i els pares. En el PARADÍS estimulem la seva presència, conveçuts que són vostès qui reasseguren la tasca.

tallers TALLERS  

La creació i la inventiva forma part d'un tresor inesgotable dels nens amb la que podran expressar-se en els diferents tallers com: manualitats, danses, pintura i molt més...

 

 

sports ESPORTS   Pràctica d’esports ja reglats com: futbol, handbol, base ball (pichi), etc, com esports no reglats. Dins d'aquest bloc, també realitzarem exercicis de psicomotricitat, aprenent també les regles de cada esport treballats també en un marc lúdic i de companyerisme.  

 

aventura AVENTURA   Mitjançant jocs i circuits d'aventura aprendran a cuidar i respectar el medi ambient.  

 

piscina PISCINA   Contem amb una piscina on els més petits podran tenir les seves primeres experiències en el mitjà acuàtic, mentre que aquells que les tinguin aprendran i perfeccionaran la seva técnica de nedar si s'animen les demostraran al mar. A part de tenir temps lliure a l'hora de piscina per passar-ho molt bé, sovint l'activitat serà guidada i realitzaran aprenentage de tècniques de natació i competicions a la piscina: relleus, resistència, etc.  

 

tennis TENNIS  

Hi haurà dos grups: Iniciació i Perferccionament.

Els alumnes que no hagin jugat mai o casi mai a tennis, s'iniciaran en aquest esport, i els alumnes que ja hagin jugat a tennis, realitzaran entrenaments de perfeccionament. Dins dels entrenaments aprendran la pràctica d'aquest esport en un marc lúdic i de jocs. Cada alumne s'haurà de portar la seva raqueta i calçat adient.